CTRL+ ZA POVEČAVO CTRL- ZA POMANJŠAVO
Martinovanje tradicionalno obeležuje preobrazbo mošta v vino. Kot se za ta praznik spodobi, na mizi ne smejo manjkati pečena perutnina, rdeče zelje in seveda žlahtna kapljica.
Za to priložnost so izurjeni chefi ponovno združili moči in za vas v slogu Istrian bistro & Tapas bara pripravili tradicionalen Martinov meni s sodobnim pridihom. Ingrid Mahnič iz vinske kleti Mahnič, ena izmed redkih slovenskih vinark in hkrati predsednica Društva vinogradnikov slovenske Istre, bo osebno predstavila vsako vino, ki bo pospremilo postrežene jedi iz menija.
Za prijetno glasbeno vzdušje bosta z glasbo v živo poskrbela duo Valentina & Timotej, ki bosta s svojim glasbenim znanjem polepšala večer prisotnim.
Meni, ki bo pospremil ta tradicionalen slovenski praznik bo sestavljen iz piščančje paštete s figovo mostardo, juhe rdečega zelja s hrustljavimi ocvirki, račjega konfita in raviolov z muškatno bučo ter omako portovca in sladice iz rahle čokoladne tortice z brusnicami in višnjami ter kostanjevega sladoleda z orehovim drobljencem.
Cena menija z vinsko spremljavo: 50 € na osebo
Na voljo bo tudi veganski meni.
Zaradi omejenih prostorskih kapacitet vas vljudno vabimo, da svojo mizo rezervirate čim prej in ob rezervaciji sporočite izbrani meni. Rezervacije in dodatne informacije so na voljo na telefonski številki 05 692 90 01 ali na naslovih booking@lifeclass.net in istrianbistro@lifeclass.net.